Eurodentica Logo
Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς!


CALL ME BACK!

Το πρόσωπο καθρέφτης της ψυχής – τα δόντια καθρέφτης της υγείας!

ekali_club_02Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 23 Απριλίου στο Ecali Club, οι ομιλίες διακεκριμένων ιατρών με θέμα «ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

Μέλη του Ecali Club, αλλά και αρκετοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου να εξηγεί ποια είναι τα πλέον σύγχρονα δεδομένα στις επεμβατικές θεραπείες στο πρόσωπο, για το ΝΕΟ “3D Face Lift” που αλλάζει όσα μέχρι σήμερα ξέραμε αλλά και τις νέες εξελιγμένες τεχνικές που βελτιώνουν την εικόνα μας, χωρίς να την αλλάζουν.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο ποια είναι  τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο και τι μπορούμε να κάνουμε σε καθένα από αυτά, τόσο επεμβατικά όσο και μη επεμβατικά, ενώ τονίστηκε η σημασία του πόσο επηρεάζει η εικόνα μας την ίδια την ψυχολογία μας.

b16b15Παράλληλα ο κ. Νικόλαος Κουβελάς, Επίκουρος Καθηγητής Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησε για τη σημασία της στοματικής υγιεινής των δοντιών και των ούλων στη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού μας, εξηγώντας ότι παθήσεις όπως η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα ευθύνονται για σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, όπως η στεφανιαία νόσος και το έμφραγμα του μυοκαρδίου.

H κα. Ελένη Γκίζα, Χειρουργός Οδοντίατρος, ανέλυσε τις σύγχρονες μεθόδους στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική για ένα λαμπερό χαμόγελο, τονίζοντας τη μεγάλη πρόοδο της επιστήμης στον τομέα αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.athens-beverlyhills.com
www.abh-medicalgroup.com

Επιστροφη